Makeblock mBot Ranger

Makeblock mBot Ranger – 3-in-1 Educatieve Robot Kit

mBot Ranger Robot Kit is een 3-in-1 educatieve robot kit waarmee drie verschillende modellen kunnen worden gebouwd: een robot tank, driewielige race auto en een zelf balancerende robot. Je kunt de mBot Ranger programmeren en bedienen met een iPad, tablet of je computer om de wereld van robotica te gaan ontdekken.

Beschrijving

Ranger Robot bouwpakket mBot

De Makeblock mBot Ranger Robot Kit is een drie-in-één educatieve robotkit die kan worden gebruikt om drie verschillende modellen te bouwen: robotbrandstoftank, driewielige racen en zelf balancerende robot.

Makeblock Ranger 3-in-1

Bouwsets voor Volwassenen - Makeblock mBot Ranger - www.BouwenVoorVolwassenen.nlMakeblock mBot Ranger app: Je kunt iPad, tablet of computer gebruiken om mBot Ranger te programmeren en te bedienen om de wereld van robotica te verkennen.

mBot ranger kit instructions

Bouw drie verschillende robots: robottank, zelfbalancerende robot of driewielige auto Een kant-en-klaar project in de Makeblock HD-app, zodat je het meteen kunt spelen Gebruik op Scratch gebaseerde mBlock-software voor grafisch programmeren om kinderen te leren programmeren Diverse online cursussen en handleidingen om meer te leren en te ontwikkelen

Programmable mbot ranger robot

Off-road landstrategie

Met deze brandstoftank rijdt u op ruw terrein. Land Raider is ontworpen om op verschillende oppervlakken te kunnen rijden en kan worden opgehaald waar de meeste auto’s en robots stoppen!

Robot programmable makeblock mbot ranger

Predator roofvogel

Verander je Land Raider eenvoudig in een Dashing Raptor, een driewielige racewagen die net zo snel beweegt als een roofvogel die zijn prooi achtervolgt.

makeblock mbot ranger app

90092 makeblock ranger reviews

Zelf balancerende neurobird

Deze intelligente zelf balancerende robot blijft uit zichzelf rechtop staan. ​​Als hij bovendien recht of rechtop staat dan kan hij bij het draaien in een hoek  leunen.

Krachtig bedieningspaneel

De nieuwste Me Auriga is gebaseerd op de Arduino Mega2560.
Naast de 5 onboard sensoren zijn er 10 uitbreidingspoorten beschikbaar, waardoor je meer functies kunt toevoegen.

Op je pc zelf Grafische programmering 

mBot Ranger is namelijk volledig compatibel met mBlock zodoende een grafische programmeeromgeving gebaseerd op Scratch 2.0.
Doordat je de functieblokken kunt verslepen, wordt zowel het programmeren van projecten als interactieve applicaties eenvoudiger.

Zelf programmeren op je iPad of tablet

Naast programmeren op een pc kan de mBot Ranger ook worden geprogrammeerd vanaf een iPad. Ook is het mogelijk op elk andere tablet de gebruiksvriendelijke MakeblockHD-app te gebruiken. Gebruik je bestaande projecten om de mBot Ranger dus te ontdekken of creëer intussen je eigen projecten.

De draadloze bediening Makeblock

De ranger HD biedt bestaande ook projecten waarmee je rechtstreeks met je Ranger kunt spelen. Druk vervolgens op de knop om de ranger draadloos te besturen en natuurlijk veel plezier met je robot!

Leer de basis stappen om een Robot te programmeren

mBot Robot Kit – Leer programmeren

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Makeblock mBot Ranger” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *