LEGO Star Wars The Armorer’s Mandalorian™ Forge – 75319

66,49

Categorie:

Beschrijving

Jonge fans kunnen Star Wars: The Mandalorian-scènes opnieuw beleven en doen alsof ze Beskar-pantser vormen met dit gedetailleerde LEGO®-model van The Armorer’s Mandalorian Forge (75319). Het heeft een mythosaur-logo boven de ingang, een afneembare smederij met een roterende afzuigkap en smeltkroes, hologram, koelmachines, opbergkast en diverse accessoire-elementen, waaronder 3 beskar-staven en een thermische ontsteker.

Geweldig bouwspeelgoed

De set bevat 3 LEGO minifiguren die nieuw zijn vanaf september-2021 – The Mandalorian, Paz Vizsla en The Armorer – met coole wapens en accessoire-elementen, waaronder een speciaal Mandalorian geweer en 2 jetpacks voor extra creatieve speelmogelijkheden. Stapsgewijze instructies zijn inbegrepen, zodat zelfs LEGO-beginners kunnen genieten van de bouwervaring.

Leuke cadeaus

De LEGO Group recreëert sinds 1999 ruimteschepen, voertuigen, locaties en personages uit het Star Wars™-universum. LEGO Star Wars is nu het meest succesvolle thema en biedt een breed scala aan cadeau-ideeën voor fans van alle leeftijden.

Vervul de passie van een kind voor Star Wars: The Mandalorian en inspireer ze om hun eigen verhalen te construeren en na te spelen met dit gedetailleerde LEGO® model van The Armorer’s Mandalorian Forge (75319).

Inclusief 3 LEGO® minifiguren die nieuw zijn vanaf september-2021 – The Mandalorian, Paz Vizsla en The Armorer – met coole wapens en accessoire-elementen, waaronder 2 jetpacks, om fantasierijk spel te stimuleren.

Met mythosauruslogo boven de ingang, afneembare smederij met vlamelementen, draaibare afzuigkap en smeltkroes, hologram, machines, tafel met een verborgen vak en een opbergkast.

De smederij heeft veel accessoire-elementen voor creatief spel, waaronder een extra Mandaloriaanse helm, 3 beskarstaven, een thermische ontsteker en bezem, plus gesmede wapens en een blaster.

Dit bouwspeelgoed is leuk om te bouwen en te spelen, alleen of als groepsactiviteit en is het beste verjaardagscadeau, kerstcadeau of verrassingsgeschenk voor creatieve kinderen en elke Star Wars™-fan van 8 jaar en ouder.

De Mandalorian Forge is ca. 9 cm hoog, 18 cm breed en 16 cm diep en ziet er geweldig uit in de kinderkamer tussen speelavonturen door.

Overweegt u deze 258-delige bouwbare speelset te kopen voor een Star Wars™-fan die nog niet bekend is met LEGO® sets? Geen probleem. Het wordt geleverd met geïllustreerde, stapsgewijze instructies zodat ze met vertrouwen kunnen bouwen.

LEGO® Star Wars™ bouwspeelgoed is geweldig voor kinderen (en volwassen fans) om gedenkwaardige scènes uit de saga na te spelen, originele verhalen te bedenken of gewoon de geweldige constructiemodellen te bouwen en weer te geven.

LEGO® componenten voldoen aan strenge industrienormen, wat betekent dat ze compatibel zijn en eenvoudig en veilig kunnen worden aangesloten.

LEGO® stenen en onderdelen worden op bijna elke denkbare manier getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de veeleisende wereldwijde veiligheidsnormen.

Extra informatie

Aantal onderdelen

250 tot 500 onderdelen

MPN Manufacturer Part Number

75319

Aanbevolen maximum leeftijd

99 jaar

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

EAN

0673419345415

Kwaliteitslabel

CE

CE markering

Zichtbaar

Jaar van uitgave

2021

Merk

LEGO

Gewicht

500 g

Voedingstype

Geen voedingstype

Aanbevolen minimum leeftijd

8 jaar

Materiaal

Kunststof

Kleur

Grijs(Zwart)

Aantal minifiguren

Geen

Personage

Star Wars

Type STEM-speelgoed

Technology, Mathematics, Science, Engineering, Art

Serie

LEGO Star Wars

Categorieën

Bouwen & Constructie Educatief speelgoed Bouwsets STEM Speelgoed Speelgoed

Verpakking lengte

20 mm

Verpakking hoogte

10 mm

Verpakking breedte

20 mm

Type constructiespeelgoed

Bouwset

Taal handleiding

Universeel, Nederlands

Manier van bouwen

Bouwstenen

Speelgoedthema

Ruimtevaart

STEM-speelgoed

Ja

Product lengte

16 cm

Product hoogte

9 cm

Product breedte

18 cm

Personage van toepassing

Ja

Leeftijd

9-12 jaar, 7-8 jaar, 13 jaar en ouder

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “LEGO Star Wars The Armorer’s Mandalorian™ Forge – 75319” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *