LEGO MINDSTORMS Robot Uitvinder

LEGO MINDSTORMS Robot Uitvinder – 51515

Ontdek de creatieve mogelijkheden van Lego Mindstorms EV3!

Beschrijving

LEGO MINDSTORMS Robot Uitvinder – 51515

Ontdek de creatieve mogelijkheden van Lego Mindstorms EV3!

Lego mindstorms robot inventor app

Ontdek de interessante en interactieve wereld van robots en voertuigen met LEGO MINDSTORMS Robot Inventor!
Bouw geweldige modellen en programmeer ze met je mobiele telefoon of laptop.

Met deze mogelijkheden zijn interessante en uitdagende activiteiten en taken uit te voeren.

Er zijn te veel Lego-onderdelen, dus je kunt ook je eigen uitvinding bouwen en deze delen met andere robotfans in het Lego-leven.
Creëer je eigen robot en gebruik Robot Inventor om je eigen regels te bepalen!

Lego mindstorms 51515 programming

De game-ervaring naar een hoger niveau tillen.

De nieuwste generatie programmeerbare LEGO MINDSTORMS-robots voor kinderen.

Het heeft alles van slimme hubs met 5×5 LED-displays, 6-assige gyroscopen en luidsprekers tot krachtige motoren en precisiesensoren.

Door robots te gebruiken, kunnen jonge kinderen niet alleen hun creativiteit uiten en ontwikkelen, maar ook basis STEM-vaardigheden voor de 21e eeuw leren.

Lego mindstorms 51515 software

 • Met LEGO MINDSTORMS Robot Inventor (51515) kunnen kinderen basis STEM-vaardigheden ontwikkelen tijdens het bouwen.
  Programmeren en spelen met op afstand bestuurbare robots.
  Zo kunnen andere intelligente creaties die projectielen kunnen loslaten, ballen kunnen spelen en rond kunnen gaan!
 • Kinderen maken Charlie, Tricky, Blast en Gelo van M.V.P.en gebruiken de op Scratch gebaseerde LEGO MINDSTORMS Robot Inventor app.
  Zo kun je om activiteiten en taken uit te voeren (ga naar LEGO.com/devicecheck voor een lijst met compatibele apparaten).
 • Peuters hebben bijna 1000 onderdelen, waaronder een smart wheel, 4 middelgrote motoren, een kleurensensor en een afstandssensor met een deelbare interface. Ze kunnen ook interessant robotspeelgoed maken en hun werk online delen op LEGO Life.
 • Voor LEGO BOOST fans en kinderen die graag LEGO robots gebruiken om te bouwen en te spelen. Zo is Robot Inventor een de logische volgende stap. Daarnaast is deze set een gaaf cadeau voor kinderen onder de 10 jaar op verjaardagen, feestdagen of andere gelegenheden.
 • De explosie is ongeveer 36 cm hoog en Gallo is ongeveer 24 cm lang. De power-on-onderdelen in deze kit zijn ook compatibel met LEGO BOOST Creative Toolbox (17101), Droid Commander (75253) en enkele andere kits.

LEGO MINDSTORMS Robot Uitvinder 51515 python
 • Dit coole speeltje bevat een eenvoudig te installeren oplaadbare batterij.
  Zodoende je niet eerst naar een batterij hoeft te zoeken, maar je kunt hem meteen gebruiken.
 • De gratis LEGO MINDSTORMS Robot Inventor programmeerapplicatie voor kinderen heeft een op Scratch gebaseerde programmeeromgeving. Daarnaast digitale bouwinstructies met meer dan 50 modelactiviteiten en Python-ondersteuning voor ervaren programmeurs.
 • LEGO MINDSTORMS  heeft uitvinders van alle leeftijden geïnspireerd. Waaronder LEGO-blokken, motoren, sensoren en slimme hubs gebruiken om interactieve speelgoedrobots en andere producten te bouwen. Zo kun je programmeren, besturen, en hun modellen delen met de MINDSTORMS-community.
 • Al sinds 1958 voldoen Legoblokjes aan de hoogste industrienormen. Om ervoor te zorgen dat ze altijd consistent, compatibel en gemakkelijk aan en los te koppelen zijn.
 • Alle LEGO® stenen zijn getest volgens strikte veiligheids- en kwaliteitsnormen. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat dit elektronische speelgoed niet wordt verspreid tijdens het uitvoeren van taken. Deze set bevat digitale bouwinstructies.
 • Volg nu eenvoudig de stappen op uw mobiele apparaat of download een pdf van de gedrukte bouwhandleiding. Klik op de knop “Bouwinstructies” onder aan deze pagina om instructies te zoeken en te downloaden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “LEGO MINDSTORMS Robot Uitvinder” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *