LEGO Creator Ford Mustang

LEGO Creator Expert Ford Mustang – 10265

Dit zeer gedetailleerde Ideas ISS-weergavemodel biedt een uitdagende architecturale ervaring voor ruimteliefhebbers!

Beschrijving

LEGO Creator Expert Ford Mustang – 10265

Bouw je eigen Ford Mustang uit de jaren 1960 en maak hem precies zoals jij dat wilt!

LEGO Creator Expert Ford Mustang GT

Bouw je eigen Ford Mustang met een donkerblauwe carrosserie, witte racestrepen, koele luchtinlaten en coole 5-spaaks wielen (met banden) om je grip te verbeteren! Dit uitstekende model, ontwikkeld in samenwerking met Ford, reproduceert de magie van deze iconische Amerikaanse muscle car uit de jaren 60.

Lego ford mustang gt

Hij kan worden uitgerust met vele optionele extra functies, zoals een supercharger, een “ducktail” spoiler, een uitlaatinrichting, een “kin” front spoiler en een nitro brandstoftank. Je kunt zelfs de hoogte van de achteras aanpassen om de auto er cooler uit te laten zien!

Open de kofferbak om voorwerpen op te bergen en til de motorkap op om de gedetailleerde 390 V8-motor te bekijken, inclusief batterijen, slangen en luchtfilters. Open vervolgens de deur of verlaat het dak om de gedetailleerde interieurdecoratie te betreden, inclusief slimme stoelen, radio, versnellingspook op de middenconsole en werkend stuur!

Ford mustang collectors car

Het geprinte Mustang grille-logo, GT-badge en verschillende kentekenplaten maken dit uitstekende LEGO Creator Expert-model compleet!

Lego iss kopen

  • Een echte replica van de Ford Mustang uit de jaren 60. De donkerblauwe carrosserie heeft witte racestrepen, luchtinlaten en 5-spaaks wielen met banden. Daarbij kan de grip verbeteren en biedt vele andere opties.
  • Open de deur of verlaat het dak, u kunt de gedetailleerde interieurdecoratie betreden, inclusief prachtige stoelen, radio, versnellingspook op de middenconsole en normaal werkend stuur.
  • Open de kofferbak om spullen op te bergen en til de motorkap op om de gedetailleerde Ford Mustang V8-motor met accu, slang en luchtfilter te bekijken.
LEGO Creator Expert Ford Mustang – 10265 video

LEGO Creator Expert Ford Mustang

  • Het bevat ook een gedrukt Mustang grille-logo en 2 GT-logo’s.
  • Pas de Ford Mustang aan met de meegeleverde supercharger, achterspoiler, dikke uitlaat, kinspoiler voor en nitro-brandstoftank.
  • Kies uit veel verschillende kentekenplaten.
  • Open de motorkap om de feitelijke details van de motor te zien.
  • Pas de hoogte van de achteras aan om de auto er cooler uit te laten zien!
  • Speciale elementen toegevoegd in maart 2019: 5-spaaks wielen, 2×8 boogstenen, 1×3 tegels met Mustang-logo en 2×4 bogen met ‘GT’-logo.
  • Afmetingen: ca. 10 cm hoog, 34 cm lang, 14 cm breed.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “LEGO Creator Ford Mustang” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *