LEGO NINJAGO Movie City Haven – 70657

565,00

Beschrijving

Bereid je voor op grappen, chaos en conflicten in de set De LEGO NINJAGO Film 70657 NINJAGO City haven! Bedien de kraan in de haven en geniet van een boottochtje.

Laat de kalkoen aan het spit draaien in de supermarkt, maar zorg ervoor dat Private Puffer niet al het eten omver stoot. Bekijk de standbeelden in de werkplaats van beeldhouwer Runme en verbeter je ninjavaardigheden in de dojo van Dareth.

Kom meer te weten over de reizen van Runde de verkenner vanuit zijn kaartenkamer en geniet daarna van een kopje thee in de theezaak van hem en Mystake. Verander de reclameborden, koop een blikje frisdrank uit de automaat en speel games in de spellenhal waar een grote roze varkensballon aan het dak is bevestigd!

Je kunt zelfs de beroemde scène uit de De LEGO NINJAGO Film naspelen waarin de Groene Ninja Lloyd het tegen Garmadon opneemt op de daken. Het wordt nooit saai in de haven!

• Inclusief 13 LEGO NINJAGO minifiguren: Lloyd, Cole (in vrijetijdskleding), Garmadon, Private Puffer, Runje, Chan Kong-Sang, Runme, Runde, Dareth, Lil’ Nelson, Mystake, Chad en Betsy (met een babyfiguur).

• De set heeft een modulair ontwerp zodat je eenvoudig kunt spelen en bestaat uit een haven, een deel van de Oude Wereld (onderste verdieping), nog een deel van de Oude Wereld (bovenste verdieping) en het moderne gedeelte De Straat.

• De haven bevat van stenen te bouwen water, een botenhuis met een boot met ruimte voor een minifiguur en een dak dat open kan, een roeispaan en een geheim vak met 2 te verzamelen NINJAGO ‘kaarten’, een steiger met een werkende kraan, afneembare vaten met verschillende elementen en een grot die open kan.

• De Oude Wereld op de onderste verdieping omvat een supermarkt met een schap dat omver kan worden gegooid en een draaiend spit, een steegje en de werkplaats van een beeldhouwer met een bouwbaar standbeeld en standbeeldelementen.

• In het gedeelte van de Oude Wereld op de bovenste verdieping vind je het huis van Mystake en Runde de verkenner en de dojo van Dareth.

• Het huis heeft een kaartenkamer met verschillende elementen, waaronder een wereldbol, een sextant en een boek met daarin een te verzamelen ‘kaart’ van Atlantis, schuifdeuren, een keuken/slaapkamer met een bouwbare oven, een gootsteen, een stapelbed waarvan het bovenste bed kan worden verwijderd, verschillende elementen waaronder een tv en een dak met bevestigingspunten voor 2 minifiguren.

• De dojo bevat 4 katana’s, 4 shurikens, wapenrekken en verschillende elementen, waaronder een Sensei Chen toernooiflyer, 3 trofeeën en een buitenmuur met perkament.

• Aan De Straat vind je de theezaak van Mystake en de verkenner, een arcade met billboards en een krantenkiosk met 3 NINJAGO Nieuws elementen.

• De theezaak omvat een balie, een toegangsdeur die open kan, een weegschaal, een theepot, een kop en 2 NINJAGO Nieuws elementen.

• De arcade bevat 2 bouwbare arcadespellen, een bouwbare snoepmachine, verwisselbare billboards, een werkende automaat met een bankbiljet en 3 blikjes frisdrank en een bouwbare ‘varkensballon’ voor op het dak.

• Wapens: het zwaard van de Groene Ninja Lloyd, de 4 katana’s van Garmadon en de viskettingzaag van Private Puffer.

• Accessoires: Cole’s mobiele telefoon, Runje’s vishengel, Chan Kong-Sangs bankbiljet, Runme’s hamer en beitel, Lil’ Nelsons armgips, Chads kop en Betsy’s babyfles.

• Koppel deze set aan de set 70620 NINJAGO City voor eindeloze ninja-avonturen!

• Dit coole speelgoed voor kinderen is ca. 37 cm hoog, 38 cm breed en 25 cm diep.

Extra informatie

Aantal onderdelen

Vanaf 500 onderdelen

App werkt op besturingssysteem

Niet van toepassing

Materiaal

Kunststof

Aanbevolen leeftijd

12 – 99 jaar

Leeftijdswaarschuwing

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar

Voedingstype

Niet-elektrisch

Type batterij

Geen batterij

Aantal meegeleverde batterijen

Geen

Gewicht

4,5 kg

Merk

LEGO

Afmetingen verpakking

58,6 x 48,4 x 12,5 cm (lxbxh)

Artikelnummer

70657

Jaar van uitgave

2018

Keurmerk

CE

Gewonnen prijzen

Geen

EAN

5702016110715

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor gehele functionaliteit

Nee

Kleur

Zwart

Aantal minifiguren

13

Personage

Geen personage

Personage van toepassing

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Niet van toepassing

Betaalde diensten vereist

Niet van toepassing

Introductiejaar

2013

Introductiemaand

Maart

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

Compatibel met

Niet van toepassing

Manier van bouwen

Bouwstenen

Wifi vereist

Niet van toepassing

Delen van gebruikersgegevens vereist

Niet van toepassing

STEM-speelgoed

Nee

Speelgoedthema

Film, TV en Muziek

Taal handleiding

Nederlands

Type STEM-speelgoed

Technology

Type constructiespeelgoed

Bouwset

Categorieën

Bouwen & Constructie Bouwsets Speelgoed

Serie

LEGO NINJAGO

Bluetooth vereist

Niet van toepassing

Leeftijd

9-12 jaar, 13 jaar en ouder

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “LEGO NINJAGO Movie City Haven – 70657” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *