Houten Afstandsbestuurbare Auto Op Zonne-Energie – RC – Bouwpakket – Constructie Set – Educatief – Educatief Speelgoed – Constructie Speelgoed -…

20,00

Beschrijving

Zelf een bestuurbare auto/robot op zonne-energie bouwen?
Wat is er nu leuker dan een robot op wieltjes te bouwen die grotendeels werkt op zonne-energie. Dit bouwpakket is compleet met afstandsbesturing. Hiervoor gebruik je twee batterijen. En er zijn al pakketten waar je de batterijen kunt opladen met zonnecellen! Gelukkig dringen alternatieve energiebronnen zoals zonne-energie ook door in ons speelgoed. Door dit bouwpakket leren kinderen thuis en op school meer over zonne-energie. Ook is deze bestuurbare auto op zonne-energie bij uitstek geschikt als pakket tijdens de technieklessen.

De bestuurbare auto van morgen
Alternatieve energie bronnen gaan een steeds belangrijker rol spelen in de wereld van morgen. Het is de wereld waar onze kinderen en kleinkinderen in leven. Wat is er dan mooier om ze al spelenderwijs bekend te maken met de energie van de toekomst. Eenmaal klaar, dan kan het plezier beginnen: rijden maar!

Creatief bouwpakket
Al spelend leren onze kinderen om creatief te zijn en samen te werken om deze houten robot op wielen te bouwen. Zo zien ze ook dat speelgoed (en andere materialen) op meerdere manieren te gebruiken zijn en krijgen ze inzicht in begrippen als recycling en duurzaamheid. Dit bouwpakket staat garant voor urenlang speelplezier, samen met andere kinderen in de klas of thuis. Het pakket wordt geleverd zonder houtlijm.

Voordelen:
✅ Bouwpakket met Nederlandse handleiding
✅ Werkt op zonne-energie en/of batterijen
✅ Op afstand bestuurbaar
✅ Ook als lesmateriaal te gebruiken
✅ Voor kinderen vanaf 12 jaar
✅ Grotendeels gemaakt van hout

Meer weten over duurzame energie? Koop dit pakket NU!

Extra informatie

Categorieën

Bouwen & Constructie Bouwsets Houten speelgoed Blokken & Vormen Houten constructiespeelgoed Speelgoed

Merk

Little Hill

Leeftijd

9-12 jaar, 13 jaar en ouder

Aantal onderdelen

Tot 50 onderdelen

Select-bezorgopties

Gratis verzending

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Houten Afstandsbestuurbare Auto Op Zonne-Energie – RC – Bouwpakket – Constructie Set – Educatief – Educatief Speelgoed – Constructie Speelgoed -…” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *