Eitech Run ’n Roll Knikker

Eitech Onderdelen Constructie Bouwdoos

Beschrijving

Eitech Run ’n Roll Knikker

Super! Met meer dan 1400 onderdelen bouw je je eigen knikkerbaan. Je kan 2 grote verschillende modellen bouwen. Wat deze knikkerbaan zo speciaal maakt is dat de ballen omhoog gaan met een elektronische ballenlift. Ervaar hoe de ballen over de rails rollen in volle vaart. Baanlengte 950 cm –
Bouwhoogte 100 cm. Aanbevolen voor kinderen vanaf 10 jaar. Inclusief gereedschap, 10 ballen en een geïllustreerde handleiding. Erkend educatief materiaal. Vereist 2x baterij AA ( niet meegeleverd).

Eitech constructie speelgoed is een eigentijds product van hoge kwaliteit geproduceerd in Duitsland. Dit unieke constructie speelgoed bevordert de fijne motoriek en creativiteit. De kleine constructeurs vinden alles wat nodig is in de bouwdozen en een gedetailleerde instructie. Alle onderdelen van de diverse bouwdozen kunnen onderling met elkaar verbonden en bevestigd worden.

Eitech constructiespeelgoed is een eigentijds product van hoge kwaliteit, geproduceerd in Duitsland. Dit unieke constructiespeelgoed kan de fijne motoriek en creativiteit verbeteren. Kleine constructeurs vinden alles wat ze nodig hebben in de bouwcollectie en gedetailleerde beschrijving. Alle onderdelen van verschillende bouwdozen kunnen met elkaar worden verbonden en met elkaar worden verbonden.

Eitech -Run 'n Roll Knikker

Productomschrijving: Eitech Run ’n Roll Knikker

  1. Geslacht: junior, unisex
  2. Materiaal: metaal
  3. Leeftijd: vanaf 7 jaar

 
 
 
 

Eitech – Constructiespeelgoed Het Empire State Building in New York met een hoogte video

 

 

Waarom koop je Eitech?

Het speelgoed van Eitech is doordacht en creatief constructie speelgoed voor kinderen vanaf 4 jaar.
Eitech construction daagt het technisch inzicht en vaardigheden van je kind uit en laat hem de wereld om hem heen op zijn eigen, fantasierijke manier vormgeven.

Eitech jarenlang

Alle Eitech constructiedozen zijn complementair. De onderdelen zijn altijd uitwisselbaar en op elkaar aan te sluiten. Het is uitstekend speelmateriaal om de fijne motoriek en het ruimtelijk inzicht te onwikkelen. De bouwdozen zijn voorzien van uitgebreide handleidingen en voorbeeldboekjes. Eitech is de ideale opstap naar zijn grotere constructie-broer Meccano, dat fijnmaziger is en bedoeld voor de ervaren technici.

 

Het bedrijf achter Eitech modelbouw

 

Andere populaire producten van het merk Eitech:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eitech Run ’n Roll Knikker” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *