VMAX Urban Scooter

VMAX Urban Scooter R95 La Kritz -Elektrische steps - Speelgoed voor Volwassenen - www.BouwenVoorVolwassenen.nl

VMAX Urban Scooter

VMAX Urban Scooter is een elektrische e-step. De nieuwste trend onder tieners en jonge vaders die van snelheid houden op een stoere Scooter.

Ontwikkeld VMAX Urban e-scooters in Zwitserland en China

VMAX Urban Scooter - Elektrische steps - Speelgoed voor Volwassenen - www.BouwenVoorVolwassenen.nlHet bedrijf VMAX Global Ltd. is een jong en dynamisch bedrijf op het gebied van e-mobiliteit. Wij zetten ons dagelijks met veel passie in voor dit spannende en innovatieve segment. Het bedrijf kenmerkt zich doordat ze zowel importeur als distributeur zijn met een eigen servicecentrum. Voor de productie van de e-scooters hebben ze een eigen fabriek in China. Zo zijn we verzekerd dat we laten zien in de praktijk uitkomt.

Geschiedenis VMAX Urban Scooters

Ons verhaal: In 2015 waren we het eerste bedrijf in Zwitserland dat klassieke hoverboards en luchtwielen op de Zwitserse markt begon te verkopen. We realiseerden ons al snel dat er een enorm potentieel is op het gebied van e-mobiliteit, en daarom hebben we samen met onze partner in China besloten om het e-mobility-project echt groot te maken. Echter zijn sindsdien het aanspreekpunt als het gaat om elektrische scooters, al met al met en zonder keuring.
Mede door de eigen productie zijn de mogelijkheden voor ontwikkeling van nieuwe producten een voorsprong. Zodoende kunnen we veiligheid, innovatie en kwaliteit garanderen omdat het onze missie is.

VMAX Urban Scooter promotie video

Urban Scooter

[content-egg-block template=offers_list]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *