mBot Robot Kit – Leer programmeren

mBot Educatieve Robot Kit - Leer programmeren - robotkit voor beginners - www.BouwenVoorVolwassenen.nl

mBot Educatieve robotkit voor beginners

mBot Robot Kit is een educatieve robot voor STEAM-beginners die het programmeren van robots eenvoudig en leuk maakt. Met behulp van een schroevendraaier, stapsgewijze instructies en een leerschema kunnen kinderen vanaf het begin robots bouwen en het plezier van hands-on creatie ervaren. Onderweg leren ze verschillende robotmachines en elektronische onderdelen, leren ze de basisprincipes van blok gebaseerd programmeren en ontwikkelen ze hun logisch denk- en ontwerpvaardigheden.

Makkelijk een Robot bouwen met de mBot Kit

Het gebruiksvriendelijke ontwerp en de duidelijke visuele instructies maken de montage van mBot eenvoudig. Elke elektronische module heeft een kleurcode volgens de connector op het moederbord voor eenvoudige aansluiting. We hebben ook een 3D-bouwhandleiding ontworpen om kinderen te redden van gedetailleerde beschrijvingen en ze te helpen stap voor stap te leren bouwen. Tegelijkertijd zullen kinderen de mechanische structuur begrijpen en ruimtelijke intelligentie ontwikkelen.

Stap 1 – Spelen met de bedieningselementen van mBot

U kunt mBot op twee manieren bedienen zonder te programmeren. 1. Open de Makeblock-applicatie. Met slechts één klik kunt u de rijfunctie, spraakbesturing of “tekenen en rennen” -functie op afstand bedienen. 2. Gebruik de Makeblock Bluetooth-controller om mBot te besturen. In totaal 15 knoppen en 2 joysticks maken de bediening eenvoudiger en handiger. De positieve ervaring met het bedienen van de robot kan kinderen helpen snel contact te leggen met mBot en hun interesse in programmeren verder te stimuleren.

Stap 2 – Gamified leren

Samen met de mBlock Blockly-app, programmeer mBot, slepen en neerzetten van het opdrachtblok om codeervaardigheden te ontgrendelen. Uw mBot beantwoordt uw opdrachten om speltaken te voltooien, waardoor leren en spelen op dezelfde manier wordt uitgevoerd.

Stap 3 – Geavanceerde programmering Robot Kit

Wil je meer vaardigheden leren? Probeer mBlock te gebruiken. Versleep en combineer opdrachtmodules (zoals bouwstenen) om de beweging van mBot te besturen. Je kunt ook met één klik overschakelen naar tekst gebaseerd programmeren in Ardunio C om je vaardigheden verder te verbeteren. Als u mBot draadloos met uw computer wilt verbinden, gebruik dan de Makeblock Bluetooth-adapter om het programmeren te versnellen.

mBot Robot Kit - Educatieve robotkit voor beginners - www.BouwenVoorVolwassenen.nl

3 vooraf ingestelde besturingsmodi

Makeblock mBot heeft drie ingebouwde besturingsmodi. Waaronder de modus voor het vermijden van obstakels en de modus voor het volgen van lijnen en de handmatige bedieningsmodus. Gebruik de flexibele body van mBot om verschillende vormen te creëren. mBot heeft 4 uitbreidingspoorten, waarop meer dan 100 elektronische modules kunnen worden aangesloten. Kinderen kunnen add-on packs en het Makerspace-platform gebruiken om verschillende fantasierijke werken te maken. mBot is ook compatibel met andere componenten, wat betekent dat de gameplay in de loop van de tijd zal blijven groeien.

Leer meer op Bron: www.makeblock.com/mbot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *