Eitech constructie speelgoed van metaal

Eitech Constructie Bouwdoos Bouwen voor Volwassenen - metalen constructie bouwdozen - www.BouwVoorVolwassenen.nl

Eitech speelgoed fabricage,
mallen en gereedschap constructie, kunststof spuitgieten

Al meer dan 6 decennia staat eitech in Pfaffschwende, Thüringen, voor kwaliteitsgereedschap en matrijzenbouw met geïntegreerd kunststof spuitgieten. Deze kerncompetenties werden 40 jaar geleden uitgebreid met het in eigen huis ontwikkelen en produceren van eitech metalen constructiekits . Aangespoord door hun succes met een wereldwijd klantenbestand , volgden de andere eigen producten, teifoc- bouwstenen, en als wereldprimeur Anbac antibacterieel speelgoed.

We brengen speelgoed tot leven

Tegenwoordig, al in de derde generatie, is eitech niet alleen een innovatieve speelgoedontwikkelaar en -producent, maar ook een professionele B2B-partner voor speelgoedgroothandels en online verkopers met de succesvolle merken New Classic Toys en VIGA Toys op het gebied van houten speelgoed.
Alles uit één hand – onder dit uitgangspunt bieden we onze klanten het volledige scala aan diensten met betrekking tot ons speelgoed.

Ontwikkeling, constructie en ontwerp

Met een oor voor de speelgoedmarkt en in nauwe samenwerking met onze klanten, ontwikkelt ons ervaren ontwikkel- en bouwteam voortdurend de nieuwste innovaties in onze hele merkwereld tot en met serieproductie.

We besteden bijzondere aandacht aan toekomstige speelgoedtrends in ons hele speelgoedportfolio en ook aan de uitbreiding van de motorisering, inclusief RC-afstandsbediening van onze modellen van de metalen bouwpakketten van Eitech .

Allemaal uit één fabriek

Onder dit uitgangspunt bieden we onze klanten het volledige scala aan diensten met betrekking tot ons speelgoed. Met een oor voor de speelgoedmarkt en in nauwe samenwerking met onze klanten, ontwikkelt ons ervaren ontwikkel- en bouwteam voortdurend de nieuwste innovaties in onze hele merkwereld tot en met serieproductie.

RC-afstandsbediening

Met vooruitziende blik besteden we bijzondere aandacht aan speelgoedtrends in ons hele speelgoedportfolio en ook aan de uitbreiding van de motorisering inclusief RC-afstandsbediening van onze modellen van de metalen bouwpakketten van Eitech . We bieden gecertificeerde kwaliteit: door onze certificeringen voortdurend bij te werken, zorgen we voor een constante kwaliteit en maximale klanttevredenheid.

Eitech constructie modelbouw video

Eitech metalen constructiekits – leren door te doen!

Met onze metalen modelbouwkits openen we de hele wereld van de mechanica voor jonge mensen met aantrekkelijke modellen vanaf 6 jaar. Schroeven volgens de instructies, modellen variëren of zelf nieuwe ontwerpen bevordert creativiteit en driedimensionaal denken, inclusief het gevoel van voldoening dat je een complex model met je eigen handen hebt gebouwd.

Of je nu een beginner of een gevorderde gebruiker bent , metalen constructiesets van Eitech bevatten alle moeilijkheidsgraden, inclusief modellen met RC-radiografische afstandsbediening en experimenteerkits – gewoon alles wat modelbouwers zich kunnen wensen.

Teifoc stenen bouwsets – bouwsteen op steen, met echt gebakken bakstenen en mortel!

Of het nu gaat om een ​​eengezinswoning, een ridderkasteel of een wolkenkrabber – bouwpakketten van teifoc-steen bieden jonge en oudere architecten een echte bouwervaring.

100% natuur! We gebruiken hoogwaardige, speciaal gereinigde klei als materiaal voor de stenen in onze stenen bouwpakketten, die we kneden, vormen en verbranden in een speciaal ontwikkelde continue verbrandingskamer in onze steenfabriek, net als de originele stenen.

Anbac antibacterieel speelgoed

Met deze door ons gepatenteerde wereldprimeur brengen we een revolutie teweeg in de speelgoedmarkt voor peuters. Met deze bijzondere materiaalmix, gemaakt van natuurlijk antibacterieel hout uit het hart van het dennenhout en hoogwaardig kunststof, produceren we speeksel- en bijtvast speelgoed dat na ongeveer acht uur tot 100% kiemvrij is. Bacteriën, virussen en schimmels komen vrij via speeksel of contact met huisdieren, stof en zand en nog veel meer. continu afgebroken gedurende de nacht.

Houten speelgoed van hoge kwaliteit

Of het nu gaat om muziekinstrumenten, keukens, poppenwagens, puzzels, plug-in games of containerschepen, bij ons vind je het juiste speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Ons speelgoed voldoet aan alle Europese normen en biedt het hoogste niveau van veiligheid en speelwaarde. Dankzij het tijdloze design en de hoge kwaliteit is jarenlang plezier gegarandeerd.

Eitech zomerspeelgoed voor buiten

Hier bieden we onze klanten geselecteerd speelgoed aan dat deel uitmaakt van het standaardassortiment voor spelen in de vrije natuur, in de tuin, bij de zwemvijver of op vakantie op het strand. We letten op de stabiliteit van de kunststof onderdelen, de kwaliteit van de lak van de plaatwerk- en houten onderdelen op schoppen en harken, evenals de goede afwerking en de weerbestendigheid van onze gereedschapstassen.

Met deze zomerselectie bied je kinderen voordelige kwaliteit voor robuust buitengebruik.

Bron: https://www.eitech.de/

Andere populaire producten van het merk Eitech:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.