Bouwen & Constructie voor Volwassenen

Bouwen voor Volwassenen is meer dan spelen alleen! Was je als kind al gek op constructiebouwen, dan is de kans groot dat je het nooit hebt los kunnen laten. Ben je nou als volwassenen te oud om nog met lego of een bouwpakket te spelen? Met die vraag worstelen heel volwassenen.
Is het niet raar als ik met legoblokjes weer net als vroeger aan het bouwen ben! Wat voor hobby heb jij dan?

Bouwen voor Volwassenen

Het is geaccepteerd dat je in de avond naar de televisie kijkt, maar wat kijk je dan? Wordt je er gelukkiger van als je vrouw en kinderen weer die soapserie kijken. Netflix is niet meer weg te denken, dus series houden niet op, maar is dat echt iets voor jou? Doe je ogen open en trek je stoute schoenen aan. Doe vooral wat je leuk vindt of lijkt!

Robot bouwen voor volwassenen

Hoe we onze vrijetijd indelen kan op een veel leukere manier dan we vaak nu doen. Wat is jou doel als je achter de tv zit? Wat leer je ervan en wat bereik je ermee! Verveel je niet meer want het leven biedt meer! Hoe gaaf is het om een robot bouwset in elkaar te knutselen. Tegenwoordig is het enorm professioneel en technische geworden dat enige kennis van zaken het leuk maakt om bijvoorbeeld een hijskraan van metaal of een sportauto van lego in elkaar te zetten. Wat dacht je ervan om zelf een robot in elkaar te zetten en te programmeren, dat is geen kinderspel!

Bouwsets volwassenen

Wist je dat er tegenwoordig heel veel kant en klare bouwsets zijn die je stap voor stap laten bouwen. Zo zijn er bouwpakketten om bijvoorbeeld een stoere motor, luxe jacht, snelle auto, geavanceerde helikopter of een vliegtuig uit de oorlog zelf te bouwen. Het niveau van een bouwpakket bepaal jezelf. Ben je handig met kunststof, metaal of werk je liever met hout? Zo zijn heel veel modelbouwpakketten welke je kunt kiezen in elke categorie. De keuze voor het bouwen voor volwassenen zijn de afgelopen decennia erkent en speelgoed leveranciers zijn volop gaan ontwikkelen.

Bouwen voor ouderen

Bouwsets voor ouderen die genieten van hun hobby. Het helpt als een beetje technische inzicht hebt, maar je geduld wordt zeker op de proef gesteld. Zou zijn er ook bouwsets met mooie houten modelbouwpakket, zoals oude molens, zeilschepen of huisjes. Echter zijn die niet makkelijk om te maken. Vooral de detail dingen die een model compleet maken zijn heel klein. Daarnaast zijn er ook bouwsets die werken met radiografische afstandsbediening of elektromotoren.

Speelgoed voor volwassenen

Volwassenen die met speelgoed spelen zijn echt geen kinderen meer! Hoewel het wel zo is dat ook volwassen ouderen zich nog vaak kind willen zijn. Het haalt je jonge en jeugdige gevoel weer naar boven. Wie bepaalt of je jezelf oud moet bestempelen of dat je lekker en fijn voelt. Uiteindelijk blijf je jong als je mag spelen. Het is goed voor je hersenen, soepel mindset en beter communicatie met je kinderen en daarnaast krijg je een boost door het prettige gevoel van vroeger. Verder is er heel veel technisch speelgoed voor volwassenen naar technische lego en bouwspeelgoed voor volwassenen.

Lego bouwen voor volwassenen

Lego is wel de meest bekende hobby bij volwassenen, en vooral de laatste jaren weer een trend. Ook is er een lego modelbouw vereniging. Zoals je misschien weet komt lego uit Denemarken waar ook een echt lego pretpark is en zelfs een waar legoland in Duitsland. Lego wie heeft er niet mee gespeeld als kind. Misschien ken je deze song nog wel “van lego kun je alles maken” een leuk liedje uit 1984. Het liedje dekte compleet de lading. Inderdaad van lego kun je alles maken zoals enorm grote gebouwen, mooie sport auto’s maar ook technische graafmachines en mobiele kranen. Daarnaast zijn er heel veel thema’s om het product lego gebouwd en is altijd wel iets om te wensen.

Lego voor volwassenen - mannen en vrouwen - Bouwen met Lego technic - www.Bouwenvoorvolwassenen.nl

Modelbouw clubs voor volwassenen

Misschien wist je bestaan er nog niet van maar er bestaan dus modelbouwer clubs. De Modelbouwer vereniging is opgericht door de eigen leden met samen een passie. Je kunt terecht met je vragen voor bijvoorbeeld Scheepsmodelbouw, spoorwegen, werkende stoom, houtmodelbouw van rijtuigen en boerenwagens. Maar nartuurlijk ook vliegtuigmodelbouw, automodelbouw enz.